Джерело: www.unian.ua
Ця легка техніка має гарантувати найкращий результат.
Зазначається, що протягом багатьох років кухарі-аматори розмірковували про найкращий спосіб приготування яєчні-бовтанки, але, схоже, відповідь була очевидна із самого початку. Ця легка техніка має гарантувати найкращий результат.
Як зробити смачну яєчню-бовтанку – лайфхакЗа словами експертів Food Banjo, секрет пишної яєчні-бовтанки полягає в способі її збивання та в температурі сковороди:
“По-перше, переконайтеся, що ви справді добре збили яйця, щоб активувати всі білки… Просто збивайте яйця виделкою протягом приблизно 60 секунд. По-друге, під час приготування вам потрібно дати яйцям нагрітися перед перемішуванням. Це дає їм змогу утворювати більші сирнисті маси”.
Вони додали, що занадто раннє перемішування яєць може призвести до того, що яйця стануть кремоподібними, а не пишними.
Експерти порадили додавати в яєчню-бовтанку зелену цибулю і сир пармезан.
Нагадаємо, раніше УНІАН писав, як смажити яйця без олії.
Вас також можуть зацікавити новини:
- Один інгредієнт, яким можна замінити яйця в багатьох рецептах: що додати
- Як приготувати неймовірно пишний омлет: 2 особливих трюки
- Вчений, який “помолодшав” на 15 років, назвав найкращий сніданок для довголіття