Джерело: www.unian.ua
Залишки соусу з банки не викидайте, а використайте його для смаження яєчні.
Тіктокерка Condiment Claire, яка має понад 981,2 тисячі підписників, показала, як готувати яєчню, використовуючи залишки гірчиці чи іншого соусу в баночці. Такий спосіб також дозволить зменшити кількість відходів харчових продуктів.
Ідея проста: потрібно взяти майже порожню банку з-під соусу – гірчиці, кетчупу, майонезу тощо. Важливо, щоб на стінках посудини залишилося трохи соусу.
Клер розповіла, що вбиває у банку із залишками сусу кілька яєць, закручує її і добре струшує. Це потрібно для того, щоб змішати яйця із приправою, яка була в банці. Завдяки такому трюку до смаку яєць додається смак соусу, і в результати виходить яєчня з іншим смаком.
Після того, як яйця і соус змішаються до однорідної маси, яєчню слід приготувати як зазвичай – на сковороді з антипригарним покриттям на повільному вогні.
Кухарка наголошує, що важливо не пересмажити яйця, тому вогонь потрібно вимкнути, коли вони ще не закінчили згортатися, оскільки тепла, що залишилося, вистачить для остаточного приготування.
Раніше УНІАН розповідав, як легко почистити варені яйця. Домашня шеф-кухарка і письменниця Крістін Фіорентіно пояснила, що, хоч загалом чищення яєць – нескладна справа, проте її можна ще більше спростити.
Шеф-кухарка стверджує, що якщо додати бризок оцту у киплячу воду, в якій варитимуться яйця, шкаралупа з них легко відшарується.
Вас також можуть зацікавити новини:
- Психологічний тест для водіїв: достатньо поглянути на одну картинку
- “Я не здивувався”: професор Гарварду розповів, як мільярдер Гейтс кинув навчання
- Учені встановили максимальний вік, до якого може дожити людина